Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Ute ur Bubblan!

Postad: 20 maj, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Familj och vänner, Fritid, helg, Jobb, Let's dance, må bra, Okategoriserade, Tankar, tjej, TV, vänner | Etiketter: , , , , , , , | En kommentar

I 8 veckor har Erik och jag kämpat, tränat och svettats inför fredagarna i Lets Dance. Men i fredags var det vi som fick lämna programmet.

20130520-184910.jpg
Man tror att det ska kännas väldigt jobbigt att åka ut, vilket det såklart också gör lite grann men både jag och Erik var väldigt nöjda med vår cha cha och teamdans så det kändes som att vi verkligen hade gjort allt som stod i vår makt. Sedan är det ju upp till folket som röstar.
Varken Erik eller jag är bitter för att vi fick lämna. Det är superkul att vi kom så långt som till program 8. Dessutom har jag fått en ny härlig vän och det är värt extremt mycket!

Efter 8 veckors intensivt arbete. Så var det faktiskt väldigt skönt att vakna upp på lördagen och känna att man var helt ledig. Jag hade min mamma på besök så vi knallade ner till bulleboden och köpte färskt bröd och gottade oss med en långfrukost i min lägenhet.

20130520-212308.jpg
I helgen har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med killen och vännerna. Dagarna har fyllts med promenader, caféhäng och filmkvällar.

20130520-212851.jpg
Den här latten gjorde jag på egen hand hemma idag, haha rätt stolt!

20130520-212937.jpg
Veckan började lugnt. Jag tog en PW imorse på 1 timma och efter det spenderade jag dagen här, på bryggan! Det är helt fantastiskt att känna att sommaren verkligen är här. Lyckades bränna mig lite så nästa gång blir det en starkare solskyddsfaktor.Kvällen innan sändning

Postad: 4 april, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Fritid, Let's dance, må bra, Träning, TV | Etiketter: , , | 4 kommentarer

Torsdag kväll 🙂
Det är lite speciellt med kvällen innan sändningsdag. Man är pirrig inför morgondagen samtidigt som man mer än gärna passar på att vila lite extra.
Imorgon är det dags för program 2 av Lets Dance 2013 🙂

Fredagarna är väldigt långa. Många tror att vi bara förbereder nån timma innan direktsändningen men i verkligheten är vi på plats redan 9.00 på morgonen.

Smink, klädprovning, repetition, genrep, haha jaaaaa mycket ska vara på plas 🙂
Men jag ÄLSKAR verkligen dessa dagar och ser jättemycket fram emot program 2 imorgon 🙂

20130404-221028.jpg
Träningen är klar 🙂
VI ÄR REDO FÖR TANGO!!!
Imorgon börjar utröstningen. Hemskt moment då vi blivit som en riktig familj. Vi vill inget hellre än att få vara kvar och dansa. Så hoppas att ni är med oss imorgon 🙂

Stooooor kram från både Erik och mig!

20130404-221417.jpgLyssna på din kropp…

Postad: 12 oktober, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Träning | Etiketter: , , | Kommentera

Äääntligen fredag!!

Jag har precis kommit hem efter ett danspass ute på Liljeholmen.
Jag fick även hjälp i världsklass av Tobias Bader som är utbildad inom Kinesiologi..
Han hjälpte mig med min nacke som har stökat lite på sistone. Har haft svårt att sova då jag varit väldigt spänd.
TACK Tobias, känns bättre nu 🙂

Standard var dagens träning vilket även innebär att träna i standardskor.

Dessa skor alltså….

Snygga…? haha iaf inte jätte sköna…

 

Ikväll hade jag egentligen tänkt att gå ut på stan eller möta upp lite folk på drink men kroppen säger NEJ.

Någonting som jag är väldigt dålig på så är det att lyssna på min kropp när den behöver vila.
Det händer så mycket roligt i denna stad och man försöker att hinna med allting jämt.
Risken är att man stressar så mycket att man inte hinner att njuta av det som faktiskt händer…

Så därför tackar jag för mig ikväll!!
I min lägenhet ska jag skämma bort mig själv med fotbad, film och go middag 🙂

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson