Kom i sommarform

Mitt SMARTa mål

20 mars, 2013 | Kommentera (0)

Som ni förstår är mitt övergripande mål att komma i form till sommaren. Det kan låta luddigt och därför kommer jag här bryta ner målen en aning.

Man brukar prata om att ett mål ska vara SMART och så här ser det ut för mig:

Specifikt: Mindre underhudsfett (gärna under 10%), antydningar till magrutor, bibehålla muskelmassa, komma i mina badbyxor.

Mätbart: Mäter mått runt armar, bröst, midja, rumpa, lår och vader. Våg använder jag endast för att ha koll på att jag inte går ner för snabbt. Så länge jag har ork på gymmet och inte tappar kraft ligger jag rätt. Mest är det ändå spegeln och kläderna som får agera måttstock.

Accepterat: JA!

Realistiskt: Att bränna max 0,5 kg fett i veckan. Då har jag verkligen lyckats.

Tidsbestämt: 12 veckor fr.o.m. v. 11. Har några fler veckor att spela med innan det är dags för semester.

 

Postad: 20 mars, 2013 Av: Kom i sommarform Kategori: Beach 2013, Utmaning | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Stephan Ling.
Ålder: 31 år.
Bor: Älvsjö, Stockholm.
Familj: Sambo.
Sysselsättning: Resande säljare.
Om mig: Stor passion för basket och ölkultur. Tränar på gym.
Fokus just nu: Blogga om min resa mot den sommarkropp jag vill ha.
Om bloggen: Jag kommer INTE skriva något om vikt, viktnedgång eller viktras. Min inställning är att vikten är oviktig om du inte vet vad det är som väger. Spelar det någon roll om du väger 70 kg eller 80 kg om du trivs med din kropp när du tittar i spegeln eller när kläderna sitter snyggt? Muskler väger fyra gånger så mycket som fett. Om det är muskler du bränner för att gå ner i vikt så eldar du för kråkorna och förlorar något som tar lång tid att bygga upp igen. Jag kommer att fokusera på andra, mer praktiska och mentala bitar, som matlådor, humörsvägningar, trötthet, sötsug och motivation. Saker som jag ofta tycker glöms bort i "kom-i-form"-program.

Senaste kommentarer

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)