Kom i sommarform

Tredje veckan

1 april, 2013 | Kommentera (0)

Så där ja, då var påsken över och visst blev det några godisbitar i lördags. Över lag är jag ändå nöjd med påskhelgen och jag har verkligen fått tid till mental och fysisk vila. Att åka hem till Kalmar och umgås med familjen är som rehab för själen.
När jag ser till veckan som varit så har jag fått till samtliga promenader samt sex pass på gymmet och bättre än så blir det inte :).
Efter vecka 4 har jag tänkt lägga ut mina startmått och hur jag ligger till i planeringen så här långt. Har då kört en tredjedel av programmet.
Ikväll är det matlådor för veckan som gäller och på menyn står laxbiffar med rotfrukter i ugn samt kycklingwok. För att hinna med det blev det köpmat till middag, chicken tikka sizlar från vår favorit India Dream 🙂

image

Postad: 1 april, 2013 Av: Kom i sommarform Kategori: Påsk, Summering | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Stephan Ling.
Ålder: 31 år.
Bor: Älvsjö, Stockholm.
Familj: Sambo.
Sysselsättning: Resande säljare.
Om mig: Stor passion för basket och ölkultur. Tränar på gym.
Fokus just nu: Blogga om min resa mot den sommarkropp jag vill ha.
Om bloggen: Jag kommer INTE skriva något om vikt, viktnedgång eller viktras. Min inställning är att vikten är oviktig om du inte vet vad det är som väger. Spelar det någon roll om du väger 70 kg eller 80 kg om du trivs med din kropp när du tittar i spegeln eller när kläderna sitter snyggt? Muskler väger fyra gånger så mycket som fett. Om det är muskler du bränner för att gå ner i vikt så eldar du för kråkorna och förlorar något som tar lång tid att bygga upp igen. Jag kommer att fokusera på andra, mer praktiska och mentala bitar, som matlådor, humörsvägningar, trötthet, sötsug och motivation. Saker som jag ofta tycker glöms bort i "kom-i-form"-program.

Senaste kommentarer

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)