Kom i sommarform

Dagens citat

10 april, 2013 | Kommentera (0)

Dagens morgonpromenad utspelades på hotellets löpband. Passade på att följa Nyhetsmorgon på TV4. En debatt om längre liv dök upp och hur viktig träning och framförallt kosten är. Brun Ulfhake, forskare på Karolinska Institutet, yttrade en mening som jag tar fasta på: “Människan är utmejslad att överleva i knapphet, inte i överflöd”. Bra mantra nu när jag håller nere lite på kalorierna :).

Postad: 10 april, 2013 Av: Kom i sommarform Kategori: Morgonpromenad, Motivation, Träning | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Stephan Ling.
Ålder: 31 år.
Bor: Älvsjö, Stockholm.
Familj: Sambo.
Sysselsättning: Resande säljare.
Om mig: Stor passion för basket och ölkultur. Tränar på gym.
Fokus just nu: Blogga om min resa mot den sommarkropp jag vill ha.
Om bloggen: Jag kommer INTE skriva något om vikt, viktnedgång eller viktras. Min inställning är att vikten är oviktig om du inte vet vad det är som väger. Spelar det någon roll om du väger 70 kg eller 80 kg om du trivs med din kropp när du tittar i spegeln eller när kläderna sitter snyggt? Muskler väger fyra gånger så mycket som fett. Om det är muskler du bränner för att gå ner i vikt så eldar du för kråkorna och förlorar något som tar lång tid att bygga upp igen. Jag kommer att fokusera på andra, mer praktiska och mentala bitar, som matlådor, humörsvägningar, trötthet, sötsug och motivation. Saker som jag ofta tycker glöms bort i "kom-i-form"-program.

Senaste kommentarer

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.