Kom i sommarform

Morgonladdning

17 maj, 2013 | Kommentera (0)

Förra veckan var första veckan som stagnerade en aning. Endast 100 g fett lyckades jag bränna bort. Detta har jag i och för sig räknat med så det landade utan att skada motivationen på något sätt. Kändes till och med lite skönt då vissa veckor nästan gått för fort och jag har varit rädd att musklerna ska ta stryk. Kör ju numera 20 kg på viktvästen samt tar förbränningsprodukter (Burnex och ReCharge) innan morgonpromenaden så resten av resan ska bli väldigt intressant :).

För er som ännu inte kommit igång med träningen inför sommaren så är det inte för sent. Vi har 5 veckor kvar till Midsommar samt 6-8 veckor fram till då många går på semester. Det går att göra mycket med kroppen fram tills dess. Frågan är om DU vill…

Postad: 17 maj, 2013 Av: Kom i sommarform Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Stephan Ling.
Ålder: 31 år.
Bor: Älvsjö, Stockholm.
Familj: Sambo.
Sysselsättning: Resande säljare.
Om mig: Stor passion för basket och ölkultur. Tränar på gym.
Fokus just nu: Blogga om min resa mot den sommarkropp jag vill ha.
Om bloggen: Jag kommer INTE skriva något om vikt, viktnedgång eller viktras. Min inställning är att vikten är oviktig om du inte vet vad det är som väger. Spelar det någon roll om du väger 70 kg eller 80 kg om du trivs med din kropp när du tittar i spegeln eller när kläderna sitter snyggt? Muskler väger fyra gånger så mycket som fett. Om det är muskler du bränner för att gå ner i vikt så eldar du för kråkorna och förlorar något som tar lång tid att bygga upp igen. Jag kommer att fokusera på andra, mer praktiska och mentala bitar, som matlådor, humörsvägningar, trötthet, sötsug och motivation. Saker som jag ofta tycker glöms bort i "kom-i-form"-program.

Senaste kommentarer

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)