Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Kom i sommarform

Proteinboosta frukosten

17 maj, 2013 | Kommentera (0)

Eftersom jag i förra inlägget nämnde att jag är rädd för att bränna muskelmassa, då jag gått på den niten förut, tänkte jag nämna vad jag gör för att proteinberika frukosten. Innan morgonpromenaden blir det EAA (essentiella aminosyror). Direkt när jag kommer hem är det dags för frukost och där tillsätter jag Bakepro (proteinmjöl) direkt i gröten samt vassleprotein med äpple/kanel-smak istället för mjölk på toppen. En bra start på dagen helt enkelt 🙂

image

Postad: 17 maj, 2013 Av: Kom i sommarform Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Stephan Ling.
Ålder: 31 år.
Bor: Älvsjö, Stockholm.
Familj: Sambo.
Sysselsättning: Resande säljare.
Om mig: Stor passion för basket och ölkultur. Tränar på gym.
Fokus just nu: Blogga om min resa mot den sommarkropp jag vill ha.
Om bloggen: Jag kommer INTE skriva något om vikt, viktnedgång eller viktras. Min inställning är att vikten är oviktig om du inte vet vad det är som väger. Spelar det någon roll om du väger 70 kg eller 80 kg om du trivs med din kropp när du tittar i spegeln eller när kläderna sitter snyggt? Muskler väger fyra gånger så mycket som fett. Om det är muskler du bränner för att gå ner i vikt så eldar du för kråkorna och förlorar något som tar lång tid att bygga upp igen. Jag kommer att fokusera på andra, mer praktiska och mentala bitar, som matlådor, humörsvägningar, trötthet, sötsug och motivation. Saker som jag ofta tycker glöms bort i "kom-i-form"-program.

Senaste kommentarer

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)