Tävla om nyheter från lyxiga Jabushe

Ta hand om huden från både in- och utsidan i sommar. Var med och tävla och få chansen att vinna lyxiga produkter från Jabushe.

Jabushe Intense Moisture Protection skyddar huden från yttre miljöpåverkan genom att stärka hudens naturliga skyddsbarriär. Krämen har även en lugnande och långvarigt återfuktande effekt och bidrar till att förbättra hudens fasthet. Kosttillskottet Jabushe sun innehåller flera hudstärkande ämnen och hjälper bland annat till att ge huden en fin och hållbar färg i sommar.

Tre lyckliga vinnare får varsitt kit med Jabushe Sun och Jabushe Intense Moisture Protection.

Du tävlar genom att svara på nedanstående  frågor, skriv även en motivation till varför du vill vinna. Fyll sedan i formuläret och glöm inte att ange din postadress och ditt telefonnummer.

 

Vilken är huvudingrediensen i Jabushe Sun?
1 Astaxanthin
X Betakaroten
2 Lykopen

I vilket land tillverkas Jabushes hudvårdprodukter?
1 Frankrike
X Kina
2 Sverige

Jabushe Intense Moisture Protection innehåller ett extrakt med långvarigt återfuktande effekt. Från vilken frukt kommer detta extrakt?
1 Äpple
X Granatäpple
2 Apelsin

Du kan tävla till och med söndag den 24 juni 2018.

Stort lycka till!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne (obligatorisk)

Ditt meddelande och din adress samt telefonnummer (obligatorisk)


Skriv ut artikel


Nytt på Kurera

pizza

Pizza med sötpotatis och chèvre

Recept

Pizza kan varieras i det oändliga, detta recept har topping med bland annat sötpotatis, rödlök och chèvre. Botten bakas på näringsrikt dinkelmjöl och durumvete, kan bytas ut mot glutenfritt recept för den som önskar det.

mage skylt med ehec

Nationell spridning av ehec utreds

Kost

Sedan början av juli har antalet fall av ehec-infektion ökat i Sverige. Analyser visar att majoriteten är av samma typ och fall har rapporterats in från flera håll i landet. Myndigheter arbetar nu för att spåra källan.

Berith sitter i soffan med hundarna och stickar

Fri från värk och inte längre begränsad av artrosen

Värk

Berith Larsson har haft problem med artros i höfter och händer i flera år. Av en slump fick hon höra talas om grönläppad mussla – och bara efter en månad kände hon förbättringen.  – Jag har verkligen fått tillbaka mitt gamla aktiva liv. Kanske börjar jag dansa igen, säger hon.

Karl Dyall: Ryggskadan blev ett mentalt trauma

Intervju

Karl Dyall har alltid dansat, hans kropp är hans arbetsredskap. När ryggen inte längre fungerade som vanligt och smärtan tog över så tog det på psyket. Många år efter sitt första diskbråck opererade han ryggen och sedan ett år tillbaka är han helt smärtfri.