Hitta en terapeut som passar dig

Söker du en terapeut för ett hälsoproblem som du kanske inte hittat hjälp för ännu? Har du en förkylning som inte vill ge sig? Eller en allmän trötthetskänsla, sömnproblem eller något annat diffus känsla av att något inte riktigt är som det ska, trots att du tagit massor av prover utan att hitta något som är fel?
Eller letar du kanske efter en terapeut som kan hjälpa dig att behålla din hälsa och välbefinnande, till exempel en bra massör, fot- eller hudterapeut?
Under denna rubrik hittar du kontaktuppgifter till terapeuter med olika inriktning, såväl enskilda terapeuter som en del av de största yrkesförbunden.
Många av de terapeuter du hittar här har både skol- och alternativmedicinsk utbildning.

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Intresseorganisation för välutbildade massörer, men även andra kroppsterapeuter som zonterapeuter, akupressurer, taktilterapeuter.
Läs mer på: www.kroppsterapeuterna.se

Svenska Naprapatförbundet
Naprapati är en manuel kroppsterapi där ortopedisk medicin kombineras med specifik kunskap om rörelseaparatens uppbyggnad och funktion. Läs mer på: www.naprapater.se
Osteopatförbundet
Osteopati är relativt ny manuell kroppsterapi i Sverige men väletablerad i länder som Storbritannien, Nya Zeeland och USA. Osteopatin betraktar kroppen som en enhet där alla delar hänger ihop och är beroende av varandra.
Läs mer på: www.osteoatforbundet.se

Sveriges fotterapeuter
Intresseorganisation för privata, landstings och kommunanställda fotterapeuter.
Läs mer på: www.fotforbundet.com

Svenska Hudterapeuters Riksförbund
Intresseorganisation för ett stort antal välutbildade hudterapeuter.
Läs mer på: www.skr.nu

Sanamingruppen
Ett antal privatägda hälsokliniker, ofta med både alternativ och skolmedicinsk utbildning. Man utför bland annat hälsoundersökningar, vitamin, mineral och födoämnesanalyser.
Läs mer på: www.sanamingruppen.se

Levfrisk Norden AB
En privat hälsoklinik med lång erfarenhet av många terapier.
Läs mer på: www.levfrisk.com

Soullife AB
Utför olika terapier, håller föredrag och seminarier om personlig utveckling. Har stor kunskap och långerfarenhet. Praktik i Stockholm och Kisa.
Läs mer på: www.soullife.se

Sök terapeut här

» Läs mer om hur registrera ditt företag
» Läs mer om behandlingar

[businessdirectory]

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.