Tony Irving & Alexander

Onsdag – den dagen ändras aldrig

12 september, 2012 | Kommentera (0)

En av de fasta aktiviteterna under min vecka är den kryssning som jag regelbundet gör ombord på Cinderella. Och nej, det är inte något jag gör för nöjes skull.
Varje onsdag går jag igenom samma rutiner. Förbereda danskläder för showen. Plocka upp Cecilia Ehrling. Checka in och därefter träffa de andra dansarna ombord.
Repetera showerna och sedan göra sig redo för gästerna som går ombord.
Den här kvällen fanns där nästan 1500 passagerare och showen var fullsatt. Vi dansade hela natten i en hyllningsshow till Fred Astaire och Ginger Rogers.

 

Efter att ha uppträtt i närmare 30 år världen över får jag fortfarande en kick av det. Adrenalinkicken av att gå ut på scenen – den är otrolig!
Och jag måste erkänna att egokickar är riktiga batteriladdare. Det enda problemet är att det inte går lika lätt som för 20 år sedan.
Därför har min kropp, hälsa och träning blivit centrum för allt jag gör. Utan att fokusera på dessa tre saker finns det ingen möjlighet att jag skulle kunna uppträda och vara så aktiv som jag är i den här åldern.

 

Jag har egentligen inget jobb. Det är snarare en livsstil – ”I live it, eat it and sleep it”.
För att klara detta är mat – och allt som min kropp får i sig – oerhört viktigt för mig.
Missuppfatta mig inte nu, jag njuter av hamburgare och pommes precis som alla andra. Men jag njuter minst lika mycket av en hälsosam måltid.

 

Varje onsdag kommer jag att skriva om olika recept för snabb, enkel mat och snacks. Så från och med nästa vecka kommer jag att utöka mina fasta aktiviteter innan jag ger mig iväg och dansar hela natten på Cinderella.
Kommande vecka ska jag berätta om drycken som kallas ”5 om dagen”. Drycken jag gör varje dag, utan avvikelser, och som jag är besatt av!

Postad: 12 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Hälsa, Kost, Resa | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier