Tony Irving & Alexander

Morgonsoffa i Nyköping

14 september, 2012 | Kommentera (0)

Här är jag, 07.30 på morgonen, på en soffa framför 200 gäster i Pelles Lusthus i Nyköping. Pratandes om varför jag valde att leva här och hur mina planer för julshowen här i stan ser ut.
www.julshownykoping.se

Sorry, jag glömde visst att säga att jag lämnade Stockholms liv och rörelse för åtta månader sedan, för att söka ett bättre sätt att leva.

Från det att jag var 17 år har jag bott eller arbetat i storstäder:
Manchester
London
Los Angeles
San Francisco
Paris
Lissabon
Stockholm
Sundsvall

Och nu – metropolen Nyköping.
Det är första gången jag bor någonstans där jag själv har valt att bo, just för att bo och inte på grund av arbetsbehov. Nyköping är min nya hemstad.
En av de saker som har förändrats sedan jag flyttade hit är att jag älskar tidiga morgnar och att jag får så mycket gjort!
Varje dag tar jag en morgonpromenad.
Jag har fyra olika vägar som jag varierar mellan. När detta möte är över kommer jag att gå min promenad vid stranden, rensa skallen och få lite frisk luft.
Den promenaden gillar jag bäst. Sju kilometer som jag försöker göra på under en timme.
Check me out – jag kommer snart med bildbevis.

Morgonsoffa i Nyköping

Postad: 14 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Fritid, Julshow, Livet, Tankar, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)