Tony Irving & Alexander

Att starta där det slutar

15 september, 2012 | Kommentera (1)

Festen är över och alla är på väg hem. Städningen har börjat och det ser ut som om festen varit en succé. Mitt nya liv startar där festen slutar.

 

Att vara nervös är något jag är ovan vid. Men när jag träffar alla utställare så förstår jag hur lite jag vet. Nu börjar mitt jobb – att lära mig mer om hälsa och wellness.

 

Om du har något förslag på böcker eller produkter du tycker jag borde känna till, meddela mig gärna här och hjälp mig på min resa in i mitt nya liv!

Kureras fest går mot dagens slut

När festen är över …

Postad: 15 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Böcker, Event, Mingel, Tankar | Etiketter: , , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Att starta där det slutar

  1. Isabelle skrev den

    Det finns många bra böcker. Boken ”Badskumt” av Katarina Johansson är en av dem. Du kan läsa mer om den här: http://kurera.se/vad-har-du-i-ditt-badrumsskap
    ”Den flamsäkra katten” är en annan. Läs mer här: http://www.naturskyddsforeningen.se/natur-och-miljo/miljogifter/den-flamsakra-katten.
    Sedan är ”Fyss” och ”Ordination Motion” ytterligare två helt fantastiska böcker.
    Så där. Fyra böcker som passar riktigt bra in på din nya (ännu mer) hälsosamma början. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier