Tony Irving & Alexander

En hemsk morgon

15 september, 2012 | Kommentera (0)

Nu är det inte morgon längre. Kvällsmörkret är ett faktum men jag vill ändå dela med mig av min mindre lyckade morgon.

 

Ibland händer det saker som vi inte har någon kontroll över. Dessa saker ”plundrar våra liv”, på så sätt att minsta lilla banala sak kan förstöra vår sinnesfrid. Det kräver en hel del viljestyrka bara för att ”släppa det” och gå vidare som om det inte är ett problem och tänka ”hej, det är ok”.

Jag pratar inte om några livsförändrande situationer. Jag pratar om enkla problem som uppstår och som alla kan komma på en gång.

 

Igår kom jag hem till en teve som inte fungerade. Testade allt bara för att upptäcka att en hantverkare som arbetar i källaren hade dragit ut en kabel, och inte kan fixa det förrän på måndag. I morse steg jag upp och konstaterade – inget varmt vatten. Kall dusch. Ok, jag vet att det inte är så hälsosamt men jag gillar att duscha varmt på morgonen.

 

Nästa spännande upptäckt var att vi i huset haft ett källarinbrott under kvällen, så att uteliggare tillbringat natten där.

 

Jag är medveten om att alla dessa händelser är banala, men någon däruppe har bestämt sig för att testa för att se om ”mitt nya jag” kommer att tillämpa mitt aggressiva humör och få ett raserianfall.

 

Ok, mind over matter. Ignorera det. Gå vidare. Chill out Tony.

 

Jag gav mig av till Värmdö för Öppet hus på nya dansskolan där. Med inställningen att ha en bra dag och njuta av showen.

 

Förresten – min nya deodorant klarar av stress.

 

So far so good!

Postad: 15 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hälsa, Livet, Tankar, Vardag | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier