Tony Irving & Alexander

En helt vanlig dag

17 september, 2012 | Kommentera (0)

Vad de flesta inte känner till om mig är att även om jag är kreativ och spontan så älskar jag att ha vissa saker på mitt schema som jag vet alltid finns där. Fasta punkter som jag kan utgå från.

 

En av dessa saker är min morgonpromenad.

 

Det spelar ingen roll var i världen jag befinner mig eller vad jag gör. Att börja dagen med en promenad har blivit ett sätt för mig att kickstarta min dag.

 

Det är inte bara den fysiska promenaden jag gillar, även om den såklart har sina hälsofördelar. Det är också den tid jag får för att begrunda och tänka på saker som har hänt liksom tid att gå igenom vad jag ska göra under dagen. Promenaden gör mig fokuserad och ger mig ordning på min dag.

 

Andra plus med promenerandet är att jag upplever saker omkring mig. Från förändringarna i vädret, nu med en annalkande höst, till alla människor omkring mig som rusar runt i vardagens ekorrhjul.

 

Dagens morgonpromenad gick längs med stranden och hamnen. Brisen var uppfriskande och efter sju lagom långa kilometer var det dags att börja jobba.

 

startar morgonen med en promenad

Kickstartar dagen

Idag spelar jag in radioreklam, har ett möte med ett företag angående julshowen i Nyköping, repeterar med min danspartner Cecilia, undervisar på en work shop och förbereder en föreläsning för Stockholm Universitet som jag ska hålla i nu på fredag, om dansens historia.

 

Det vill säga en helt vanlig dag för mig. Hoppas att dina dagar är lika roliga som mina!

Postad: 17 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hälsa, Jobb, Livet, Träning, Vardag | Etiketter: , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)