Tony Irving & Alexander

Nu är jag på g!

17 september, 2012 | Kommentera (0)

Som ett barn på julafton, så känner jag mig när både kök och badrum fylls med helt nya, hälsosamma och miljösnälla produkter. Jag kommer att smörja, tvätta, dricka, knapra och rolla och återkommer med kommentarer efter hand.

 

Mitt nya hälsoliv har börjat!

 

Miljövänliga produkter

Postad: 17 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hälsa, Kost, Livet, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier