Tony Irving & Alexander

Dans och ännu mera dans

18 september, 2012 | Kommentera (0)

Innan jag lämnade storstadslugnet var jag tvungen att ta en bild på utsikten från mitt hem. Inte så dumt va ..?

 

Min lördag blev inte så egen idag. Ett spännande möte i Hågelbyparken var första stoppet på väg mot Stockholm. Ni kommer säkert få veta mer om det mötet framöver.

 

Nästa mål – dansträning med Cecilia för de shower vi har tillsammans. Det är alltid roligt att träna dans. Det håller mig uppdaterad  med anledningen till varför jag överhuvudtaget började att dansa – för NÖJE!!

Utsikten från mitt fina hem

Home with a view

Postad: 18 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Livet, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier