Tony Irving & Alexander

Min egen lördag

18 september, 2012 | Kommentera (0)

Tisdag är normalt den dag då jag fokuserar på mig själv. Jag brukar kalla det ”min lördag”. Det är den dagen i veckan då jag kan ta lite extra tid att ägna åt mig själv.

 

Det må låta egoistiskt, men en sak jag lärt mig det senaste året är vikten av att lösgöra tid för att ladda batterierna. Och då menar jag regelbundet, varje vecka. Inte bara vänta på kommande semestrar, då man oftast är för slutkörd för att uppskatta dessa.

 

Den här morgonens promenad gick längs vattnet och genom skogen. Rent fysiskt är det en bra utmaning men det är även tyst och långt från stadens kaos. Senare har jag en PT-lektion bokad på gymmet då Kristian ska hjälpa mig att tona kroppen.

 

Jag har just läst klart en bok som heter ”Träning för män över 40″, av Ove Rytter. Jag har så många frågor kring detta med träning så jag har beslutat mig för att låta en PT hjälpa mig med svaren på dessa. Både teoretiskt och praktiskt.

Postad: 18 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Böcker, Hälsa, Livet, Träning, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)