Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tony Irving & Alexander

Drömmer om att sova

19 september, 2012 | Kommentera (1)

Ibland när du vaknar kan du känna dig lika trött som när du gick till sängs. Just den här morgonen känns det så för mig.

 

Av någon anledning har jag haft problem att somna och sedan sova gott hela natten. Den här dåliga trenden har nu hållit i sig flera veckor och jag vet inte om det är på grund av stressen av att ha så mycket att göra med de nya TIDA-skolorna eller om det är något annat.

 

Varje gång jag vaknar känner jag mig uttorkad och rastlös. Finns det någon som har några förslag och tips som kan hjälpa mig till en bättre sömn? Jag vill inte ta sömntabletter. Jag gjorde det för några år sedan och kände mig helt groggy dagen efter. Jag behöver något som hjälper mig att somna – och sedan låter mig sova, om du förstår vad jag menar.

Postad: 19 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Livet, Tankar | Etiketter: , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Drömmer om att sova

  1. Cathrine skrev den

    God morgon! Prova Natt vital från alpha plus – innehåller bla kalcium och magnesium som hjälper kroppen slappna av, eller Melissa från New Nordic. Den innehåller bla örter som hjälper sömnen. Ingen av dem ger dig trötthet dagen efter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)