Tony Irving & Alexander

När vilja och beslutsamhet tar över

19 september, 2012 | Kommentera (0)

Att inte ha sovit bra gör det svårt att fokusera på saker och en enkel utväg vore att fuska och hoppa över dessa saker. Det är dagar som idag då viljestyrkan och beslutsamheten tar över.

Min morgonpromenad och sedan träning på det är fysiskt tufft när jag är utsövd. Men en sömnig dag som denna skulle det vara så enkelt att bara hoppa över alla fysiska aktiviteter. Men det kan jag inte.

Jag vet inte om det är den gamle dansaren i mig eller vad det är men jag skulle må ännu sämre om jag inte gjorde det jag gör. Så hur jobbigt det än känns tar jag mig iväg på både promenad och gymträning. Vem vet – det kanske ges några minuters powernap under dagen, så jag känner mig fräsch och i form inför kvällens show på Cinderella.

Postad: 19 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Livet, Tankar, Vardag | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier