Tony Irving & Alexander

Älska grönt

20 september, 2012 | Kommentera (0)

Finns det något härligare än att handla ”direkt från källan”?! Jag älskar min lokala grönsakshandlare som bara säljer närproducerade godsaker, ekologiskt och organiskt odlade. Två gånger i veckan handlar jag färska grönsaker här.

Ekologiskt odlade grönsaker

Postad: 20 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hälsa, Kost, Livet, Vardag | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier