Tony Irving & Alexander

”Dance Around the World med Tony Irving”

20 september, 2012 | Kommentera (1)

Jag gillar att pendla mellan ytterligheter. Som att efter avslutat dansjobb på Viking Line bege sig raka vägen till Lidingövägen i Stockholm och GIH, Gymnastik- & Idrottshögskolan.

 

Dans är inte bara fysik. Ibland får jag förfrågan att föreläsa om dansens historia och bakgrund. Ikväll har jag fått äran att prata om pardansens ursprung och utveckling för högskolans elever.

 

Jag känner mig otroligt lyckligt lottad och priviligierad som har den här bredden i mitt liv – att ena dagen köra dansshow på färjan och dagen därpå använda min akademiska utbildning för att lära andra om dans.

 

Vill ni få en liten del av min ”fantasy world” – där alla är kung för en stund – tycker jag att ni ska kliva på Cinderella en onsdag och HAVE FUN!

Postad: 20 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Event, Jobb, Livet, Vardag | Etiketter: , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

”Dance Around the World med Tony Irving”

  1. anna skrev den

    Vi ses en onsdag ombord!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier