Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tony Irving & Alexander

En flytande succé

20 september, 2012 | Kommentera (0)

Bilen rullar av Viking Cinderella och jag säger bara WOW! Jag känner mig hedrad som får dansa med min duktiga partner Cecilia Ehrling och de flerfaldiga svenska dansmästarna Veera Kinnunen och Stefano Oradei. Igår lockade vi över 1 000 åskådare till vår show Dance the Night Away och succén var ett faktum!

 

Jag trodde aldrig att jag vid ”min höga ålder” skulle kunna dansa på den här nivån. Och det mina vänner, är till stor del beroende på bra kost och träning. Annars hade jag aldrig klarat det här.

 

Håll ögonen öppna för bildbevis. Jag kommer att lägga ut lite dansfilmer här i bloggen, bland annat från Cinderella, och blir ni inte danssugna då – då är det inte mig det är fel på!

Postad: 20 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Event, Hälsa, Jobb, Kost, Livet, Möte, Vänner, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)