Tony Irving & Alexander

En svettig uppdatering

21 september, 2012 | Kommentera (0)

Nu kommer svaret ni alla har väntat på – fungerar det, eller luktar jag illa ..??

 

Det har nu gått en vecka sedan jag kastade bort min gamla aerosol deodorant och antiperspirant och bytte till en naturlig produkt som luktar rosor. Jag måste vara ärlig och säga att jag var mycket skeptisk. Jag menar rosor är ju inget som brukar göra mig glad. Som om några rosor skulle kunna lösa mitt fuktiga problem, typ.

 

Jag dansar dagligen, undervisar dans, powerwalkar och går till gymet dagligen. Och så är jag hårig som en gorilla. Så om du verkligen måste veta svettas jag så mycket att det verkligen rinner av mig! Läskigt men sant. Plus att jag äter mycket ”doftmat” som vitlök bland annat, vilket gör mig till en tuff försöksperson.

 

Hittills måste jag säga att jag inte har märkt någon skillnad mellan den här deodoranten och den jag brukade använda. Ingen lukt av svettig, medelålders man. Det fungerar!

 

Jag kommer att prova rosorna ännu en vecka och bara få faktum bekräftat innan jag berättar vad det är för produkt jag testar. Bara en vecka för att vara säker på att jag förblir svettfri. Håll ut till dess!;-)

Postad: 21 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hälsa, Livet, Tankar, Vardag | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier