Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tony Irving & Alexander

Vilken skitdag!

25 september, 2012 | Kommentera (0)

Vissa dagar ska man bara dra täcket över huvudet och vänta in morgondagen. Idag var en sådan dag.

 

Det började i vanlig ordning med en powerwalk. Planerad för att vara avklarad strax efter klockan nio, för en timme senare skulle tidningen Se&Hör dyka upp och göra ”hemma-hos-reportage” hos mig.

 

När jag kommer tillbaka från promenaden ser jag reportageteamet på min garageuppfart. De var mer än halvtimmen tidigare än vad vi hade sagt, så jag möter journalist och fotograf oduschad och helt ofixad. Ni kan ju bara gissa vad jag tycker om det ..! Kände mig som en skogsmulle som inte varit nära civilisationen på flera dagar.

 

Under tre timmar hade jag tidningen i mitt hem, fotandes alla vinklar, vrår och inredningsdetaljer och så en hel hög med frågor på det om mitt interiörintresse, synen på livet etcetera, etcetera.

 

Klockan 13 kunde jag till slut göra mig ordning för att åka till Stockholm. Kommer fram försenad till min otroligt tålmodiga danspartner Cecilia, som jag sedan repetitionsdansar med. Lite stressad dock, för direkt efter vår dans hade jag bokat möte med produktionsbolaget Mastiff. Och guess what – det blir avbokat i sista stund!

 

Så nu är jag på väg hem till Nyköping igen. Sur som f*n över att hamna i rusningstrafiken. Mitt brittiska temperament är inte gjort för strul och hungrig som en varg är jag också. Säger bara – tack och lov för chinese take away en dag som denna! Trots att ilskan skulle uppskatta en riktig frossarkväll, sparar jag frosseriet till lördag och kör lite nyttig soja och grönsaker framför teven ikväll istället.

 

Jag försöker att inte tänka på att jag måste åka tillbaka till Stockholm klockan nio imorgon bitti igen, då jag ska vara med på pressreleasen för teveshowen ”Mitt liv är ett skämt” som jag medverkar i.

 

Jag ser mig själv sittandes på häcken på ett café i flera timmar sedan, i väntan på Cinderella som lämnar hamnen klockan 16.00. Yippee! Vem vet, jag kanske åker ut till Skärholmen istället och hälsar på Hälsokraftkontoret …

 

Nu ska jag ägna en stund till åt att svära åt trafiken. Imorgon återkommer jag med nya, friska krafter. Och ett gladare humör :-)

Lite dansrepetition med Cecilia

Tålamodet själv – Cecilia!

Postad: 25 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Jobb, Möte, Vänner, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)