Tony Irving & Alexander

Kureravisit

26 september, 2012 | Kommentera (0)

Idag var jag precis så spontan som jag tänkte igår. Jag åkte till Kureras kontor och hälsade på alla de fantastiska människor som ligger bakom den härliga hälsosamma sajten.

 

En kul stund och sådana blir det fler av! Kan meddela att jag snart kommer lägga ut lite videoblogginlägg här – live från olika uppträdanden :-)

 

Litet möte med Elisabeth

Elisabeth, kontorets ekonomiska klippa.

Besök på Kurera

Mera Kurera.

Postad: 26 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Möte, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier