Tony Irving & Alexander

Bra gung ombord

27 september, 2012 | Kommentera (0)

Nu är jag ombord på Cinderella igen och igår kväll körde vi Dance the Night Away. Vi är inne på fjärde veckan nu redan. Tiden går fort. Det känns som om min vecka centreras runt vårt uppträdande här på båten.

Som vanligt spelar det stor roll för mig vilka dansband vi uppträder med och just igår var jag väldigt lycklig – av två orsaker. Lars Kristerz var den ena och Micke Ahlgrens den andra. Två band med helt olika musikstilar och framtoning som ger lite av allt för alla. Plus att dessa band vet hur – och vad – man ska spela för att få igång dansen!

Micke Ahlgrens spelar på cinderella

Micke Ahlgrens bjuder upp till dans.

Lars Kristerz på cinderella

Lars Kristerz.

 

En av de bra sakerna med att jobba ombord är att man har ett gym på sin arbetsplats, så jag hinner träna både onsdag och torsdag. En fantastisk möjlighet att kunna effektivisera sin tid på detta sätt.

Postad: 27 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Jobb, Mingel | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier