Tony Irving & Alexander

And the beat goes on

2 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Igår var det dags. Auditiondags för Julshowen här i Nyköping!

Den ena dansaren efter den andra, den ena rösten efter den andra. Några bra, några inte så bra men inga riktigt dåliga. En eller två överraskade mig ordentligt.

Det är ett sant nöje att få välja bland så talangfulla personer. Jag var livrädd att jag skulle få sitta i timmar och beskåda Idol-wannabes 😉

Gårdagskvällen ägnades åt förberedelser inför allt som står på schemat idag. Min förkylning är nästan borta och den där lökdrinken funkar utmärkt (men jag stinker “like hell”). Lite varmt honungste och whisky bidrog till en skön nattsömn.

Vi hörs snart igen!

Postad: 2 oktober, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Julshow | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier