Tony Irving & Alexander

Ut med det gamla, in med det nya

5 oktober, 2012 | Kommentera (1)

Den fungerar!

Efter tre veckors test av en “naturlig deodorant” måste jag säga att den fungerar över förväntan. Och jag har verkligen utsatt den för prövningar; på gymet, dansträningar,  i shower, vardagslivet etc – och den gör precis det den ska göra. Den håller mig torr och stinkfri.

Den första produkten som nu åker ut från mitt badrumsskåp är min gamla miljöförstörande spraydeodorant. Vad blir nästa drag ..?

Jag har hittat en hårvaxprodukt som är 100 procent naturlig som jag ska prova. Som jag har berättat förut är mitt hår min styrka så om det här vaxet inte håller vad den lovar – då åker den direkt i soporna!

Postad: 5 oktober, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Vardag | Etiketter: | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Ut med det gamla, in med det nya

  1. Bertil skrev den

    …Tony fixar att fixar att lära 15 par att dansa zamba på en timme…super pedagog..”personlighets utvekling”…att lära sig dansa …på cinderella….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier