Tony Irving & Alexander

Hur saker förändras …

8 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Jag växte upp med typiska engelska frukostar som start på dagen. Ägg, bacon, bönor, stekt bröd, “black pudding” och svamp.

Och här är jag idag! Med morgonsmoothie gjord av:

Äpple, päron, banan, jordgubbar, blåbär, honung, ägg, yoghurt, färskpressad apelsinjuice, tomat, gurka och Mivitotal (kosttillskott).

Det är spännande och lite underligt att se hur mina matvanor har förändrats. Men jag har inte problem med vare sig kolesterolet eller högt blodtryck. Det har mina föräldrar … 😉

Frukost!

Postad: 8 oktober, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Recept, Smoothies | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)