Tony Irving & Alexander

“Känd från teve”

9 oktober, 2012 | Kommentera (1)

Jag känner mig hedrad. Under två heltimmesprogram igår kunde den som orkade följa mig i teverutan. Det måste man väl nästan få skryta om ..? 🙂

Båda gångerna var det Kanal 5 som visade upp mig på två helt olika arenor. Den ena välbekant – på färjan Cinderella – och den andra läskigt men stärkande obekant; som stand up-komiker inför publik!

Duellen stod mellan mig och popsnöret Christer Sandelin. Vill ni vet hur det gick – kolla in Kanal5 play … 😉 Mitt Liv är ett Skämt heter programmet.

Färjan:

http://www.kanal5play.se/program/227067#!/play/program/227067/video/13110700

Mitt Liv är ett Skämt:

http://www.kanal5play.se/program/227067#!/play/program/11550607/video/12559761|/program/11550607

 

Postad: 9 oktober, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: TV | Etiketter: , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

“Känd från teve”

  1. Linda skrev den

    Hej Tony, du borde verkligen få ha ditt egna program! Jag älskar dig i TV-rutan och sedan jag såg dessa två avsnitt samt när du var hos Olle så har jag blivit som frälst. Du är ju GRYM!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier