Tony Irving & Alexander

Det hänger på madrassen

16 oktober, 2012 | Kommentera (1)

För några veckor sedan berättade jag att jag hade svårt att sova och dessutom led av dålig rygg. En av er läsare föreslog att jag skulle testa en magnetmadrass, vilket jag nu har gjort. 

Efter två veckor har jag följande rapportering av mina erfarenheter:

I början svettades jag som en gris. Fruktansvärt! Ullsidan av madrassen var så varm att sova på att jag bara blev irriterad. Och på tok för varm.  När jag vände på madrassen och sov på fel sida kändes det ok. 

Nu, två veckor senare, måste jag säga att jag sover mycket bättre. Även om jag inte är helt säker på om det är tack vare madrassen, eller det faktum att jag är mindre stressad. 

Jag kan säga som så, att jag vaknar inte längre med värk och smärtor och jag mår bra på morgonen. Så jag kommer att fortsätta testa den ytterligare några veckor. För att se om det blir några fler förändringar eller inte. 

Just nu ligger rösten på ett ja. Men det hänger på madrassen. Kanske blir det ett nej … 

Rätta sidan upp.

Rätta sidan ner.

Postad: 16 oktober, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Okategoriserade | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Det hänger på madrassen

  1. Palle skrev den

    Bortsett från din ställning när du sover så kan lavendel vara en bra ide för att sova bättre.
    Stänk några (enstaka) droppar eterisk olja på kudden eller lägg lite doftpulver i närheten så blir du lugnare och mer avslappnad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier