Tony Irving & Alexander

Irritationsmoment; ohövlighet

21 oktober, 2012 | Kommentera (1)

Jag blir så irriterad på folk som inte kan säga snälla och tack.

En del av arbetet i dansvärlden är sammankopplat med att arbeta med människors hobbies och fritid. Det betyder att jag till stor del har att göra med deras behov och önskemål men ofta tar de saker för givet.  

För mig är vanlig hövlighet att säga “snälla skulle jag kunna få” eller “tack för din hjälp”. Men inte för de flesta svenskar. Där gäller “jag vill ha” eller “ge mig”.

Nu får det vara nog!  Det är på tiden att folk lär sig vanlig artighet. Vissa människor kan vara så oartiga, utan att alltid mena det. Det irriterar mig. 

Lär er att uppföra er!

Postad: 21 oktober, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Irritation | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Irritationsmoment; ohövlighet

  1. Bertil skrev den

    …håller med…kanske har det med uppfostran att göra redan barnstadiet …kanske är det med. “dagis mentaliteten”..oartighet kommer sannolikt från osäkerhet….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier