Tony Irving & Alexander

Vintertid

23 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Det verkar vara hög tid att förbereda sig för vinter.

En av sakerna som jag lärt mig sedan jag kom till Sverige är sanningshalten i att det finns inget “fel väder”, bara fel kläder. I år har jag därför bestämt mig för att vara förberedd och har skaffat mig en ny vinterjacka av ankdun.

Valet föll på en jacka av märket Kevin S, som är svensktillverkad. Jag är verkligen helnöjd med utseendet på jackan, men har ingen aning om hur den pallar vädret förrän vintern är här. 

Om några veckor kommer Kevin S att vara min ständiga följeslagare. Och det slog mig just att det snart är dags att sätta vinterdäck på bilen … :-O 

Dunstoppad Kevin S.

Made in Sweden.

Postad: 23 oktober, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Kläder | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier