Tony Irving & Alexander

KörSchlager på Cinderella

25 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Som vanligt hade vi en fantastisk kväll ombord på Cinderella!

Playtones, favoriter från senaste Melodifestivalen, rocked the night away och Louise Hoffsten gjorde ett strålande framträdande.

Jag har egentligen inte lyssnat på Louise live tidigare, men WOW! Vilka känslor hon förmedlade på scenen. Om hon kommer till någon arena nära er – gå och lyssna, säger jag bara!

Louise Hoffsten on stage.

 

“Mr Sexy”, Stefan från Playtones.

Dansbandet Framed spelade på hemresan.

 

Postad: 25 oktober, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier