Tony Irving & Alexander

Bambi på hal is

30 oktober, 2012 | Kommentera (1)

Nu är det höst och rent realistiskt är det dags att börja träna mer inomhus. Men jag kan inte hjälpa det …

Det är inte bara den fysiska aktiviteten som en uppfriskande promenad innebär. Det är även kontakten med naturen och den fräscha känsla jag får av mina regelbundna morgonpromenader. Utomhus. 

Så jag har nu köpt mig en bra uppsättning regnkläder och tänker fortsätta min ritual med morgonpromenader så länge jag kan. 

Jag kan säga att jag har försökt att hitta ett alternativ till powerwalken och hur lustigt det än må låta så har jag plockat fram mina skridskor från förrådet. Jag har till och med kontaktat Rosvalla (ishallen här i Nyköping) för att ta reda på när det är allmänhetens åkning. 

Nästa vecka kommer (blåslagna?) rapporter från mina isturer. Jag har inte stått på ett par skridskor sedan “Stjärnor på is” 2008, så jag hoppas att jag inte bryter något!

Jag skulle gärna ta skridskolektioner men tyvärr finns det ingen konståkningsklubb i Nyköping. Än … 

 

“Stjärnor på is”, från hösten 2008. Foto: TV4

 

Postad: 30 oktober, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Träning | Etiketter: , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Bambi på hal is

  1. Stina Palm skrev den

    Antingen får du väl starta en klubb (fast kanske inte så stabilt med nån rätt oerfaren konståkare i spetsen), eller så får du väl hälsa på Malin i Ö-vik. Finns inga tider i ishall har hon säker koll på nån sjö.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier