Tony Irving & Alexander

Med ambitionen att bli gammal

31 oktober, 2012 | Kommentera (1)

Skrev nyligen om min förkärlek för utomhusträning och powerwalks. Men – när jag väl tränar inne måste jag lovorda cirkelträning!

Här är Easyline från Techno Gym. En genomkörare av cirkelns redskap och hela kroppen är tränad. Du tränar med och mot din egen kropp och dess kapacitet istället för vikter. Jag älskar det!

Det låter kanske fånigt men jag tar inte hand om mig själv för att för att förbli ung. Jag gör det för att kunna bli gammal!! 

Easy med Easyline.

Postad: 31 oktober, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Okategoriserade | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Med ambitionen att bli gammal

  1. Elenor Sognefors skrev den

    Jag känner igen stället 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier