Tony Irving & Alexander

Irritationsmoment; nätpseudonymer

5 november, 2012 | Kommentera (0)

En av de saker jag irriterar mig mycket på är när folk skriver och kommenterar saker på nätet – under pseudonym!

Plötsligt förlorar människor all form av självkontroll. Fina gamla damer, killen i porten bredvid eller till och med någon i din närmaste vänkrets utvecklar plötsligt en ond natur när de inte behöver stå till svars för sina handlingar.

Det retar mig att folk inte kan stå för sina åsikter eller kommentarer. Det handlar ibland inte ens om sanna synpunkter utan snarare ett sätt för vissa att ventilera sin ilska och frustration eller bara uppdämda bitterhet. Må så vara, men det stör mig att dessa personer skriver gömda bakom ett falskt namn.

Stå för vad ni tycker och känner!

Postad: 5 november, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Irritation | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier