Tony Irving & Alexander

Hälsotips från Färjan-Per

9 november, 2012 | Kommentera (1)

Jag träffade den omåttligt populäre kryssningsvärden Per Nyberg, känd från teveserien Färjan, och passade på att fråga honom:

Hur håller du formen här på Cinderella?

IMG_0513

 

Postad: 9 november, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hälsa, Hälsotipset | Etiketter: , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Hälsotips från Färjan-Per

 1. Charlotte skrev den

  Hej Tony!

  Jag driver ett företag som heter NovaConcept, vi arbetar enbart med natruliga/ekologiska hudvårdsprodukter för hela familjen. Hur tänker du kring ekologisk hudvård, vad använder du för hudvård idag? Min tanke är att om vi sponsrar dig med hudvårdsprodukter så kanske du vill vara med i bla vårt nyhetsbrev som når ut till våra användare? Låter detta intressant? Gå gärna in på http://www.novaconcept.se hemsidan är under ombyggnad, men så att du får en bild av våra produkter.
  Hej så länge!
  Med vänliga hälsningar
  Charlotte Benjaminsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier