Tony Irving & Alexander

Långt bort från fotbollsarenan

15 november, 2012 | Kommentera (0)

Medan England fick se sig besegrat av Sverige i gårdagens – vad jag har förstått – händelserika match i Solna dansade jag i vanlig onsdagsordning på Cinderella.

Överraskades av det unga dansbandet Callinaz, med Carolina Skaarup Olsson i fronten, som verkligen fick golvet i gungning! Vilket gäng 🙂

Dans till Callinaz.

Postad: 15 november, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Cinderella, Dans | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier