Tony Irving & Alexander

Hårig men nyrakad!

21 november, 2012 | Kommentera (2)

Jag är en av de hårigaste människor du troligen kommer att möta.

Jag tror folk har svårt att inse hur hårig jag verkligen är (om ni nu har funderat i dessa banor). En gång under en semesterresa med min syster och systerson skrek han “min farbror Tony ser ut som en apa!”

Hår, i ansiktet eller var det nu befinner sig bortsett från huvudet, är en mardröm för mig. Rakning är en av de saker som jag kan göra mig och min hud riktigt irriterad. En bra rakhyvel och -kräm samt eftervård är mycket viktigt för ett bra resultat.

Ibland får jag en fruktansvärd hudirritation efter att jag rakat mig. Förra månaden rekommenderades jag att prova några produkter från Weleda för män; rakkräm, after shave balm och fuktkräm. Under den gångna månaden har jag därför testat dessa produkter.

Jag är i sjunde himlen! Min hud känns fantastisk. Rakningen blir ren och trevlig och skapar ingen irritation eller småsår. Jag tänker hålla fast vid det här rakningssystemet.

Jag är ju dessutom extremt fåfäng så en bra rakning får mig både att känna mig bättre – och se bättre ut 🙂

Postad: 21 november, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hudvård | Etiketter: , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Hårig men nyrakad!

  1. Jossan skrev den

    Det är nu vi vill ha bilder på bloggen 😉

  2. Tony skrev den

    Kolla in bilden med Kattis 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier