Tony Irving & Alexander

En mardröm …

5 december, 2012 | Kommentera (3)

Körde från Nyköping till Stockholm idag. Det tog mig 2 timmar! Jag önskar att jag hade kunnat stanna hemma …

Hade ett luncmöte med Let´s Dance-producenter och nu är jag ombord på Cinderella för veckans båtjobb. Tyvärr kunde inte Vera och Stefano vara med oss idag då deras flight från London ställdes in på grund av vädret. Det innebär att Cecilia och jag kommer att köra alla shower och danser själva ikväll :-O

Jag kommer att vara helt slut, med ångest i sängen hela dagen imorgon. Men nej – det går ju inte! Premiär för julshowen!

Vi går iland 15.30 imorgon och showen startar i Nyköping klockan 18. Jag hoppas VERKLIGEN att vädret är bättre under morgondagen för annars missar vi öppningsnumret. Och det kan jag inte missa – för det är JAG!!!

Postad: 5 december, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Cinderella, Julshow, Nyköping | Etiketter: , , | Kommentera (3)

Det finns 3 kommentarer:

En mardröm …

 1. Thomas skrev den

  Ta med Ensam mamma söker Helena från 2009 till LET`S DANCE. Hon är ett klipp!! Googla henne för att se vilken skönhet hon är, hon är liten och nätt och gymnast i grunden.
  LET`S DANCE

 2. tony skrev den

  Hej! Hade varit roligt att se er show igen på cinderella, hoppas att allt gick bra och att du sedan hinner ner till nyköping i tid 🙂 Mvh Tony

 3. Maud Bjarnelind skrev den

  Ni klarade det galant! Finns det något schema på vilka danser som lärs ut? Jag vill gärna åka fler gånger och testa så många danser som det bara går:) Dessutom måste jag få säga att Tony Irvings bok är en perfekt julklapp för alla som gillar att laga god mat, dansa och ta nåt gott i glasen emellanåt. En färgkaskad att bli glad åt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier