Tony Irving & Alexander

Do it in private!!!

11 april, 2013 | Kommentera (1)

It really annoys me when you walk through town and people spit on the side walk. For some reason it seems as though spitting is on the increase. Yesterday I walked through town and people seemed to be spitting at leisure. One person even spit out their chewing gum directly on the pavement. I know I’m begginning to sound like a grumpy old man ,but it’s disgusting!

Put your gum in the rubbish bin and if you must spit, do it in private.

Postad: 11 april, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Irritation, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Do it in private!!!

  1. Elin skrev den

    Tony! Min bästa kompis gifter sig den 1 juni och det hade varit fantastisk roligt om du ville skicka en hälsning till henne som vi kan spela upp då du är en stor idol till henne samt att vi hade ett tema med att prova dansklänningar på hennes möhippa i din “ära”… Snälla säg ja 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier