Tony Irving & Alexander

You won’t win if your a copy!

6 maj, 2013 | Kommentera (1)

Recently I was asked what makes a winner? Not just as a dancer but also in life. My answer is quite simple. Be different, Be Yourself. Develope yourself ! And  don’t compare yourself to other people.
I’m only interested in comparing myself with myself and hoping the I can improve both as a dancer, an entertainer  and as a human being.

I can’t comprehend the concept of constantly focusing your energy on trying to be the same as someone else. You won’t win if your a copy! It’s not about being the fastest, the strongest or jumping the highest. It’s about being the best that you can be. Developing yourself and your understanding of the world around you and then combining it with technique, emotions and perfomance.  All these things coming together to make you unique, individual and different. That is what I focus on. To copy, to compare, to take after or imitate, limits your ability to develope.

So to those  that are constantly copying someone elses moves, style, choreography, emulating their identity and focusing on winning rather than dancing, STOP IT, FORGET IT, focus on yourself. Develope your own identity and dare to be an  original. It’s complicated and it’s frightening but the rewards will be worth it in the end..

Postad: 6 maj, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Dans, Livet | Etiketter: , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

You won’t win if your a copy!

  1. Cecilia Lazar skrev den

    So true…so true…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier