Tony Irving & Alexander

Carbs! OMG!

26 augusti, 2013 | Kommentera (0)

Now that summer is almost over and my vacation time is finished its back to work with full swing. Sometimes its hard to start work again after a fantastic summer. Specially when other people are still on their holidays. But I have to say that I am looking forward to my Autumn and Winter work schedule. Lots to do and lots to see. So its going to be really important that I keep myself in shape and healthy.

During the spring I did a DNA test to find out what kind of training and what types of food I should eat based on my genes. So now its time to implement the results. One of the biggest problems that Im going to have is that it says I should eat 60% carbohydrates on a daily basis!!!!! Carb’s! OMG! and I’ve been avoiding them like the Plague.
Well I’ll keep you updated on how it goes.

/Tony

Postad: 26 augusti, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Hälsa, Jobb, Kost | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier