Tony Irving & Alexander

Snart premiär!

14 oktober, 2013 | Kommentera (0)

Snart är det dags för premiären av “Det stora matslaget” där jag är med och representerar Nyköping som är min “hembygd”!

Mat är ju som Ni vet ett av mina stora intressen och det finns nästan inget roligare än att få tillaga god mat av bra råvaror i sällskap av gamla och nya vänner. Det är en av orsakerna till att jag tackade jag till programmet. Själva tävlingen går ut på att ett antal orter skall tävla mot varandra med deras matlag som har satts ihop av respektive lagledare. I varje program är det två orter som tävlar mot varandra och segrarlaget går vidare till seriens finalprogram där man gör upp om vilken ort som lagar godast mat!

Det roliga med det här programmet är att det inte är ett tradionellt tävlingsprogram, utan att man samarbetar med en hel bygd. Detta gjorde att jag fick möjlighet att träffa många intressanta och roliga människor som jag kanske inte haft möjlighet att träffa annars.

Det stora matslaget har premiär 22 oktober kl 20.00 i SVT, glöm inte att bänka Er framför tv:n och en spännande tävling!

/Tony

 

Postad: 14 oktober, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier