Tony Irving & Alexander

Tatuering

20 oktober, 2013 | Kommentera (4)

images

Jag har gått och funderat på att skaffa mig en tatuering ett tag nu. Har inte varit helt säker på om jag vill ha en eller inte. Vad tycker Ni? Skulle det vara något?

Jag är lite orolig för biverkningar av en tatuering. Finns det biverkningar? Och i sådana fall, vad kan det bli för biverkning? Hur som helst har jag hittat en bild jag vill ha. Och det är ju en början. Är det någon som känner till en bra tatuerare?

 

Postad: 20 oktober, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Hälsa, Skönhet, Tankar | Etiketter: , , , | Kommentera (4)

Det finns 4 kommentarer:

Tatuering

 1. Anders skrev den

  Om man börjar i ena änden så ytterst är det nog mest att undvika. Dumt att utsätta sin kropp för ett sådant ingrepp om det inte behövs.
  Det är trots allt färg som sätts innanför huden med nålar. Det finns alltid risker med allergier, dåliga tatuerare, dåliga färger etc Saker som sätts i huden har nån påverkan. Huden är ett av kroppens största organ som andas och tar upp saker som hamnar på det. Man pratar om vikten av naturliga krämer. Krämer som innehåller skräp tas upp av huden och går ut i kroppen etc. Därför man ska använda exempelvis Weleda, Rosenserien mfl och inte Nivea skräpet.
  Förra sommaren var det ett mediedrev mot tatuerare och bly i färgerna eller liknande. Tror det var nåt ämne som var cancerframkallande också. Jag har hört att man ska undvika vissa stället som kan stöka till det när man ska krönta sig.

  Sen samtidigt så har man använt tatueringar i tusentals år för ritualer, symboler etc Även många inom hälsa har tatuerat in meningar och ord som betyder mycket för en själv. Det finns ju en själslig sida också av livet som också har med hälsan att göra.

  Mitt tips är att inte kolla på prislappen, you get what you pay for! Gå till de bästa och undvik “groupon-deals”. Hör med vänner och bekanta som tatuerat sig och gå till de populära tatuerarna. Många är bokade och det kan ta ett par månader tills man får tid men det är omvänt en trygghet också.
  Man ska trots allt leva med tatueringen för resten av livet och den ska tillföra positiv energi till själen.

  Det blir lite två delat när man är emot parabener etc i Nivea och smörjer sig med alternativ från hälsokostbutikerna som är naturliga samtidigt som man sprutar in färg i kroppen. Men ändå så har man undantag från reglerna som gör att man kan kosta på sig lite onyttigheter. Viktigaste är att tänka en helhet, kretslopp och hålla sin kropp stark hela livet ut.

  Som en vän sa.. det är inte vad du äter mellan jul och nyår utan nyår till jul! 🙂

 2. Ireneadler skrev den

  Så länge du får den hos en bra tatuerare borde det inte vara några problem, men det är ett stort steg att skaffa en tatuering, om du inte är helt säker är det bättre att vänta litet 🙂

 3. Munkis skrev den

  Skulle nog tänka till även om det är läckert med tatueringar.
  Det man tillsätter på kroppen är troligen sämre än att äta dåligt någon gång. Det finns ett naturligt reningsverk i kroppen mot det vi stoppar i oss men ingen rening på det vi tillsätter på kroppen.
  Ta tex parfymerat tvättmedel/ sköljmedel, parfym innehåller idag ca 95% kemikalier. Om man använder det belastar man kroppen dygnet runt med kemikalier…….det går in i kroppen utan rening.
  Allt är en avvägning med för och emot, ibland kan man kosta på sig att vara lite onyttig 😉

 4. Tony Irving skrev den

  Anders, Irene och Munkis; Stort tack för alla ovärderliga tips. Jag skall ha dem i åtanke när min fästman är på mig om att skaffa en tatuering. 🙂 Allt gott! Kramar/Tony

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier