Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tony Irving & Alexander

Berlin-here we come!

22 oktober, 2013 | Kommentera (0)

Trots att jag i jobbet får tillfälle att resa mycket så blir det sällan så att jag får tid över att se något. Så nu bestämde jag att överraska min fästman Alexander med en lång mysig helg i en storstad. Då vi båda är intresserade av historia och leka turister så föll valet på Berlin. Världen är ju full av spännande städer och i tanken fanns Paris, Köpenhamn och andra städer i Europa. Men Berlin blev alltså valet. Det finns ju otroligt mycket att se där. Jag vill se muren, Checkpoint Charlie, riechtag och förintelseminnet. Ni som varit i Berlin, berätta vad jag inte får missa!

Vad händer annars då? Oj, idag var jag inne på Ecoist Hälsobutik på Sibyllegatan och köpte grönkålschips! Det här blir spännande! Grönkål skall tydligen vara bland det bästa man ge kroppen! Fulla med c-vitamin, järn och kalcium samt så är grönkål proppat med avgiftande och läkande klorofyll.

Vi är ju inne i den säsongen nu i Sverige då vi kan njuta av allt nyskördat och ladda kroppen med alla nyttigheter vi plockat upp i grönsakslanden och ute i skogen. Så njut av en detoxande vecka med massor av hempressade juicer, grönkålschips och annat läckert!

/Tony

Postad: 22 oktober, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Hälsa, Hälsotipset, Jobb, Resa, Tips | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)