Tony Irving & Alexander

26 oktober, 2013 | Kommentera (0)

Fentimans

Är så glad att man kan hitta Fentiman´s i Sverige nuförtiden. Satt på Ostra Bar & Matsal häromdagen och inväntade min fästman och frågade efter något alkoholfritt i baren. Bartendern berättade att de hade Fentiman´s drycker och bl a Curiosity Cola. Fentimans alla drycker är naturliga och fria från konserveringsmedel. Man kan hitta Fentiman´s bl a på goodstore på Skånegatan i Stockholm, men även systembolaget har börjat ha några av deras drycker på lager. Som Ni vet så är jag lite hooked på ekologiska, naturliga grejer och trots att Fentiman´s drycker är ganska dyra, speciellt ute på restauranger så känns det lite roligare att sippa på en botanisk brygd i en fin flaska än en tråkig ordinarie cola med konstlade ämnen och höga sockermängder. Jag kör ju ofta bil till alla evenemang och jobb så är det nån som börjar bli specialist på alkoholfria drinkar och drycker är det jag.

Njut av helgen!

Taddaa! /Tony

Postad: 26 oktober, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Hälsa, Hälsotipset, Jobb, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier