Tony Irving & Alexander

Höstmys

27 oktober, 2013 | Kommentera (0)

Livet spelar en ofta ett spratt. Det är som det här med hösten. Hur ofta tänker man inte när man ex sitter i en skön stol på balkongen eller på en solig brygga i Sverige; det är bäst att jag njuter nu och njuter ordentligt, snart är det höst och kallt och tråkigt! Så kommer den där hösten sakta smygande. Kvällarna blir lite mörkare, morgonen lite kyligare och träden lite kalare på löv. Men man har glömt den där tanken man hade i stolen på balkongen, den där paniken att man måste njuta nu och här, snart är allt slut! Men den tanken finns inte när man väl är “i hösten”. Per automatik sätter man på sig en extra tröja, njuter av de vackra höstfärgerna och ser fram emot att få kura in sig under en varm pläd i soffan. Och har det vanligast förekommande ordet på Facebook i huvudet; MYYYYYS!

Och visst är det myyyyyys? En ledig kväll i soffan i höstmörkret, tända ljus, en älskad som slumrar i knäet(även fast han snarkar som en häst) och en bra film på tv. Hösten ger oss tid att bara vara, borta är den vanligt förekommande stressen att det är sommar och jag måste njuta, vara hysteriskt glad och solbränd. För att alla andra är det, eller vill vara det. Hösten ger oss tid att vara den vi är, som vi vill vara och kanske den vi är i grund och botten utan krav. Utan stress på hur vi ska uppfattas av andra. Så vill jag att hösten skall vara, även om jag då och då hellre hade suttit och njutit av en varm solig dag i min stol på balkongen.

/Tony

Postad: 27 oktober, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier