Tony Irving & Alexander

Snart premiär!

29 oktober, 2013 | Kommentera (0)

På fredag har jag premiär för mina nya talkshow på P4 kl 13.00. Och jag måste erkänna att jag är jättenervös! Känner mig som ett nervvrak och jag håller på att göra stackars Alexander galen just nu. Så för att stressa ned lite tog vi oss båda tid för en mysig kväll på stan. Vi hade en underbar middag hos Pontus på Brunnsgatan i Stockholm. Menyn vi valde “was to die for”! Kalv och tryffelkorv, Ankleverburgare och marrängswiss de luxe, och lite smårätter mellan. Fantastiskt!

Efter den trevliga middagen hos Pontus kände vi behov av att röra oss så vi tog en skön höstpromenad genom stan och fönstershoppade på Biblioteksgatan. Riktig höstromantik!

Tyvärr skulle Alexander till sitt nattjobb, så kvällen blev ung. Men en tidig kväll var perfekt för oss båda, då jag skulle upp idag på ett tidigt morgonmöte på Sveriges Radio och P4. Så den här dagen har varit full av repetitioner med min sidekick Linnea för att förbereda oss inför fredagens premiär. Det är en märklig känsla att samtidigt vara jättenervös inför premiären, samtidigt som jag ser fram emot den och är så taggad och glad över chansen.

Så glöm inte att lyssna på mig på fredag 1/11 kl 13.00i P4! Och håll tummarna! /Tony 3047674_570_321

Bilden är tagen av Helen Ljung på Sveriges Radio.

Postad: 29 oktober, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier