Tony Irving & Alexander

Vilket dygn!

31 oktober, 2013 | Kommentera (0)

Har precis kommit hem och landat efter ett fantastiskt dygn ombord Viking Line där jag haft mina danslektioner och shower. Fantastisk publik/passagerare som vanligt. Hela båten fullbokad med dansanta glada och trevliga människor som alltid. Men nu har jag kommit hem och landat i soffan. Blir nog takeaway ikväll framför tv:n till det eviga ljudet av tvättmaskinen som snurrar. Imorgon bär det iväg till Berlin med underbare fästmannen Alexander(härligt gammeldags ord, eller hur?). Så lite packning står också på schemat. Gissar att jag somnar ovaggad ikväll.

Vad händer annars då? Ja, det är ett fullspäckat schema med planering, shower och radion. Dagar, veckor och månader springer iväg. Men jag gissar att det är så för oss alla, eller hur? Mitt i allt det vi kallar vardagslivet med alla bekymmer och allt annat vi sysselsätter oss med kommer julen! Julen ligger säkert högst på allas stresslista, eller vad tror ni? Annat på stresslistan är det där de flesta av oss drabbas av; hus/lägenhetsköp, renoveringar, jobb, födelsedagar att komma ihåg, träning… Ja, ni vet nog vad jag har i huvudet och pratar om.

Jag och Alexander försöker organisera vår jul tillsammans detta första år som par. För att inte glömma bort våra vänner(som säkert är lika julstressade som alla andra) kom vi på en superbra idé! Vi bjöd in alla som ville och kunde till min julshow i Nyköping. Ordnade ett paketpris med hotell och show och det enda vi lämnade till dem är transporten ned till Nyköping.

Så ni som känner för en helg “away” från allt julstök och inte vill glömma någon när och kär, boka in en helg och gör det man skall göra under julen; vila, ät god mat och njut av en fantastisk helg med sköna hotellsängar, mat och show! Jag lovar att det blir garanterat succé bland vänner och familj!

Ha en fin helg!

/Tonyartister_omshowen

Postad: 31 oktober, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier